Widgets are not being displayed

Home Forums Business Club Widgets are not being displayed

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Axle Support 10 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #338

    Vlad Brown
    Participant

    Problem:

    Hi! Just wanted to say that your theme is very nice, but as a user i
    have a few problems with widgets. Are they working properly? I was
    trying to install BC services widget (same as it was on your theme
    picture), but it is just not appearing on the webpage. Maybe you can
    help me with that?Maybe i should do some pre-settings to make them
    work? My page is eustudent.pl [1] . Can you please check if your
    widgets are working?

    Thanks in advance!

    Wlad

    Answer:

    Hello,
    We have found that you are not using a static front page on your site. This is the reason why the widgets are not being displayed. Please create a support ticket at http://axlethemes.com/support-forum/forum/business-club/
    The support team will provide you a step by step guide to your issue.

    Regards.

    Could you please help me to setup static front page?

    #339

    Axle Support
    Moderator

    Hello,

    Yes setting a static front page is quite simple.

    First create two pages (if you have not )one for your home page and another for your posts (blog ) page and name them accordingly from Dashboard -> Pages -> Add new

    Now, go to Dashboard -> Settings -> Reading and change the Front page displays from Your latest posts to A static page (select below) and select the page (that your created earlier )for your Front page: and Posts page: from the dropdown.

    The widgets will show up on your front page.

    Regards.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.