Page Redirect Plugin not working

Home Forums Corporate Key Page Redirect Plugin not working

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Kurtmje 6 months, 3 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #833

    Kurtmje
    Participant

    Hi, when I use a redirect plugin on this theme it seems to randomise the page it actually redirects to.

    Ive tried a few different plugins and they all have the same issue. I have also tried these plugins on different themes and they work fine.

    Any Idea if it can be fixed?

    I really like this theme and would like to purchase the pro version if I can get this function to work.

    Thanks in Advance
    Kurt

    #834

    Axle Support
    Moderator

    Hello,

    Can you please let us know the plugin you are using ?

    Regards.

    #848

    Kurtmje
    Participant

    the plugin is: Page Links To

    we are redirecting the pages in the slider

    #861

    Axle Support
    Moderator

    Hello,

    We have tested the plugin and it is working fine for us.
    Can you please let us know what exactly the issue is?

    Regards.

    #862

    Kurtmje
    Participant

    We have 3 feature pages on a slider for the front page. We’ve put redirections onto each feature page.
    The first feature that says ‘Welcome Home’ is set to redirect to the ‘Real Estate Sales’ page. This one seems to work ok.
    The second feature ‘One Family Helping Another’ is set to redirect to the ‘about us’ page, this sometimes works however mostly redirects to the ‘Real Estate Sales’ page also.
    The third feature – a promotion for 0% commission – is set to redirect to the ‘promo’ page, this one redirects to the ‘about us’ page.
    All of the above instances are not always consistant and on the odd occasion they do direct to the correct page.
    I hope that makes sense.

    I’ve made our page live so that you can hopefully have a look to see the issue happening. The website is http://www.sonarproperty.com.au.

    #863

    Kurtmje
    Participant

    The 0% commission feature sometimes tries to go to the correct promo page however it’s adding a bunch of numbers and symbols on the end causing the link not to work. These are not in the redirection setup so not sure why they are appearing.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.