Font colour in footer still green?

Home Forums Corporate Club Pro Font colour in footer still green?

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Axle Support 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #7887

    roydbrayshay
    Participant

    Hi,

    I’m just setting up our business website with your Corporate Club Pro theme (my colleague Phill Luby paid for the pro version a day or so ago).

    It seems a great theme though I’m having just a few small issues. Here’s a couple of them:

    1. The font colour for the font awesome icons across the site remain green. I’ve gone through all the customiser settings but they remain green. It seems like a bug, can this be fixed?

    2. The home page widget button text (and hover) colour is being set by the anchor text setting in the customiser. If I dont set this to the colour I want (#00a4e4) the the anchor text and hover colour is wrong for the cc:services panel instead.

    You can take a look at this if you go to http://beta.newredo.com

    Can you help please?

    Royd.

    #8116

    Axle Support
    Moderator

    We checked your site and looks like this issue has been fixed. Have a good day.

    #8118

    roydbrayshay
    Participant

    Well yes we’ve fixed some of the issues yes. Just thought you’d want to know about them so you could apply the fixes in your code?

    #8193

    Axle Support
    Moderator

    Sure, we will investigate and incorporate it in future version.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Font colour in footer still green?’ is closed to new replies.