Yao

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Diaporama – slideshow #12391
    Yao
    Participant

    Hi,
    I created a child model. I created a Home page that I defined as a static page on which I defined a header image. Here is what gives http://www.lilasdasie-rixensart.be/. If I follow your explanations, the slideshow does not work (if I add a featured image, it is displayed statically IN my page). To realize what you explain to me, I created in test 3 pages with a different image BUT then, I do not see the text i define but the “articles”, I get this http://www.lilasdasie-rixensart.be/image1/ I can no longer choose the default template but “Front page” and there I can not customize my text. Please browse my links, I just want to have the slideshow on each page with the text I want.
    where am I wrong ?
    Thank you

    in reply to: Font on site title #12103
    Yao
    Participant

    resolved, I retried to put the absolute path instead of the relative path in the additional css and this time it was taken into account. that work

    in reply to: Font on site title #12102
    Yao
    Participant

    Hi,
    no, the path is indicated in my additional css code .
    do you see in my question src: url (../capture-it/Captureit.ttf);
    so the name folder is capture-it on the root of the site.
    It is a font from Google Font
    I don’t see where are the fonts in the theme only a folder named font-awesome
    a css statement is normally applied throughout the site. I do not understand why not on the 3rd level
    Thanks

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)